« Nööööyyyyy! | Pääsivu | Köh »

keskiviikko, 14 tammikuu 2009

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Kriisi

Nää on näitä hetkiä kun pelkää jo valmiiksi omaa tulevaa vanhuuttaan. Pakoon ei pääse muuten kuin kärsien tai "komerossa häveten". Koko hippokrateen valan voisi tunkea jonnekin aunukseen, kun se on vääjämättä tänä päivänä johtanut siihen, että usein ihmisiä enemmänkin kidutetaan kuin autetaan.

Tiede on kehittynyt juuri sellaiseen kiusallisen välivaiheeseen, että se auttaa pitkälle, muttei riittävästi, ja asenteet kuitenkin jumittavat suhteellisesti ottan noin parisataa vuotta jäljessä.

Klassisiin käsittämättömyyksiin kuuluu muun muassa terminaalipotilaiden kivunlievitys, eli vältetään addiktiota aiheuttavia aineita vaikka potilas ei ehdi edes elää niin pitkään että siitä olisi mitään maailman valtakunnan haittaa. Kivunlievitys noin yleisestikin ottaen on ilmeisesti aika retuperällä tässä maassa.

Alceste

Niinpä, niinpä.

Se on varmaa etten itse jää kitumaan herrojen lääkäreiden oikkujen ja pelkojen armoille jos niikseen tulee. Ei siihen tarvitse kuin tarpeeksi korkean rakennuksen.

Pare

Minäkin olen joskus miettinyt, miten nurinkurista tuo on. Koiran saa nukuttaa, jos se kärsii liikaa, ihmistä ei.

Jos nyt vaikka olisi ns. vihanneksena letkuissa, niin silloinkin letkujen pois ottaminen tarkoittaa janoon kuolemista. Ihmistä saa näin siis kiduttaa, mutta eläintä ei.

Alceste

Älä muuta viserrä. Sairas yhteiskuntamme.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing