« Hmm? | Pääsivu | Ye olde, ye feeble »

tiistai, 21 lokakuu 2008

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Merten

No, jos nykyinen työ on paskaa, täällä ei ole välittömiä sitoumuksia jotka sementoi eloa, ne hyvät edut riittää kattamaan asumisen ja satunnaiset sosiaaliset matka takaisin Suomeen, niin... Miksi ei? Lisäplussaa, jos tuosta duunista on hyötyä ammattillisessa mielessä, eli sen tekeminen avaa enemmän mahiksia työmarkkinoilla niin Suomessa kuin ulkomailla.

On se ainakin kokemus.

Kriisi

Yksi ulkosuomalaisblogi lisää ei tietenkään menoa haittaisi, sillä mikäs se mukavampaa kuin maailman pälyily suomalaisesta ylä-ala-keskiviistosta. Engelsmannien maa ei liene pahimmasta päästä muutenkaan, lainkaan. Suurkaupunkivitutusta pääsee käsittääkseni Cornwalliin ja Yorkshiren nummille pakoon aika kätevästi. Interweb pitää maailman lähellä.

Anna palaa!

Alceste

Sen verran tähän väliin: ei niinkään työ, mutta työpaikka on scheissea just nyt.
Eikä tämä vielä varmaa ole, mutta teenpä kerrankin suunnitelmia etukäteen...

Eve

Anna palaa vaan jos yhtään hotsittaa. Takaisinhan aina pääsee, ja eteen- sekä ylöspäin suuntautuva liike ei ainakaan blogistasi päätellen olisi pahitteeksi ;)
Sun housuissas olisin jo menossa!

Almamaria

Vietin itse viitisen vuotta muun maan asukkina enkä kadu lähtöä hetkeäkään. Mitään en lähtemällä menettänyt, erittäin hyvä kokemus. Sieltä pääsee myös takaisin, jos siltä tuntuu.

Stello

Ma en ole ainakaan edes puolta sekuntia katunut lahtoani.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing