« For tomorrow you could be dead | Pääsivu | »

keskiviikko, 14 toukokuu 2008

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

samik

Ehkä olen sitten naiivi, mutta uskon siihen että Blogilistan uusilla omistajilla on vakaa aikomus kehittää sitä nimenomaan bloggaajia kunnioittavalla ja hyödyttävällä tavalla eikä viholliseksi asettumalla.

Älä kuitenkaan lue kommenttiani väärin: en ole puolustelemassa bugista koodia tai innokkaiden juristien kirjoittamia ylitiukkoja sopimustekstejä. Vialla olevista asioista saa ja pitää huomauttaa ja vaatia että ne tulevat kuntoon.

Arvasin että tuosta Jaikuun kirjoittamastani tekstistä joku älähtää. Seison kuitenkin sanojeni takana. Tiedän millainen fiilis koodarilla on silloin kun palvelu bugittaa ja käyttäjät vaativat välitöntä henkilökohtaista huomiota juuri häntä vaivaavan asian korjaamiseksi, TAI... Tuntuu siltä että jokainen käyttäjä on lähdössä ovet paukkuen ja kuntoon saatuja asioita ei kukaan tunnu huomaavan. Sen vuoksi halusin lähettää jaksamista hiki hatussa asioita korjaavalle tiimille sillä tiedän että he ovat tosissaan yrittämässä saada listasta aikaiseksi uutta versiota, joka tukee suurempia kävijämääriä, mahdollistaa lisätoiminnallisuuksien kehittämisen ja on tietysti bugiton.

Lähetin sinulle kutsun Jaikuun jos haluat jatkaa keskustelua siellä.

Alceste

Kiitos kutsusta. Jos olisikin ollut mahdollisuus alusta saakka valittaa kehittäjien valitsemalla lievästi elitistisellä tavalla, olisin tehnyt niin. Nyt EVVK, kun en enää blogilistaa käytä.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing