« Niin se aika rientää | Pääsivu | They found the hot cell »

sunnuntai, 27 toukokuu 2007

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Lurker

Heh, tätä tää on. Kukaan ei ymmärrä! Mutta olet oikeassa, Scooby-dooby-doo on melkein yhtä suuri legenda kuin Jaba-daba-doo, mutta Suomessa huonommin tunnettu. SubTV Juniori lähettää Scoobya par'aikaa melkein joka päivä ja siinäkin taitaa Shaggy olla käännetty Nuhruksi.

Alceste

Jinkies!
Shaggy parka. Jäädä nyt luupäisten kivikautisten tylsimysten varjoon ja sitten vielä joutua kankeasti käännetyksi. O tempora, o mores.

Kriisi

Jos kyseinen A.L. edelleen on Antti Lindqvist, niin aina pitää ottaa huomioon, että kyseinen herra esimerkisi vielä joskus ennen muinoin antoi väistämättä alle kolme tähteä kaikille leffoille, jossa oli Julia Roberts. Riippumatta mistään muusta. Sillä elokuva vain on huono, jos siinä on Julia Roberts.

Eli hetkellä jolloin tekee mieli vetää herne nenään, kannattaakin miettiä uudestaan ja harkita josko sittenkin vain nauraisi räkäisesti.

Alceste

Kyllä se vissiin on, mutta TV-maailman nykyisestä kokoonpanosta ei löydä millään kaikkien ihmisten nimiä. Lindqvisthän on jo vuosia ollut sellainen wanna-be-fränti että huh huh.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing