« Jaa/Ei | Pääsivu | Jolly surprising »

perjantai, 16 maaliskuu 2007

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Hanhensulka

Tuo viimeisin vastaus vaikuttaa koneen tekemältä. Ja ensimmäisessäkin on viitteitä siitä, koska siinä on toistoa. Tai ehkä operaattorilla on jonkinlainen valintasysteemi, josta saa standardivastauksia, jotka näyttävät siltä, että palautteenantajasta välitetään. "Human operator" olisi tietysti huomannut, että puhuminen kahden kuukauden viiveestä on potaskaa.

Monet firmat ovat siirtäneet asiakaspalvelunsa eksoottisille alueille ja tämä saattaa vaikuttaa asioihin (ehkä parantavasti?). Toisaalta Amazonin myyntivolyymi ja asiakasongelmien määrä on varmaan aika mahtavan kokoinen, joten ehkä henkilökohtaisempi vastaaminen on todettu tarpeettomaksi. Useimmat asiakkaat varmaan tyytyvät (kyllästyneinä) siihen, että jonkinlainen vastaus tuli, vaikka ei tyydyttänytkään. Minulle käy usein näin, jopa suomalaisten firmojen kanssa, viimeksi fSecuren. Äänestin sen jälkeen jaloillani ja menin Symantecin asiakkaaksi, vaikka ei heidän asiakaspalvelunsa varmaan ole sen parempi, mutta jotakin täytyi tehdä. Tietysti, jos ei tee mitään, palvelu ei ainakaan parane.

latimeri

kyllä minä tiedän kokeneeni paljon tylsiä ajajaksoja eloni aikana, mutta en niin tylsäksi ole kokenut, että alkaisin käymään kirjeevaihtoa koneelisen asiakaspalvelun kanssa.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing