« Flag it - fuck it | Pääsivu | Not responding »

keskiviikko, 28 helmikuu 2007

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Kriisi

Ymmärrettävää ja ymmärrettävää. Ihminen joka sanoo seisovansa niin lujasti sanojensa takana ja haistattaa pitkät tyylinsä arvostelijoille on kommenttimahdollisuuden epäämisessä aavistuksen epäjohdonmukainen.

Tosin ainahan se on kivampaa ja helpompaa olla eri mieltä muiden kommenttilaatikoissa. Voi luikahtaa takavasemmalle heti kun homma menee liian eipäs-juupas-osastolle.

Toisaalta ainahan sitä voisi omassakin kommenttilaatikossaan vain vaieta turhuudet kuoliaaksi. Ilmeisesti kiusaus ryhtyä sotimaan olisi kuitenkin liian suuri. Itselläni ainakin olisi.

Alceste

Minun "ymmärrettävää" tässä tarkoittaa sitä, että Birdyllä tuntuu olevan netissä läjäpäin suorastaan sekopäisiä... epäröin sanoa "vihamiehiä", mutta en nyt keksi muutakaan sanaa tähän hätään.
Kommenttien moderointi on tylsää ja on odotettavaa että ne pahimmat viiripäät tulisivat sinne joka tapauksessa kohkaamaan, vähän samalla tavalla kuin niitä näkee jo muiden blogien kommenteissa, niissä aurinkolaivoissa mihin Birdy on kommentoinut.

Kriisi

Birdyn blogi on kyllä käsittääkseni ollut vailla kommentoinmahdollisuutta jo paljon ennen kuin maineensa alkoi toden teolla kantautua blogi- ja nyyssihörhöjen näyttöpäätteille.

Moderointi onkin tylsää. Todennäköisesti itse antaisin jengin vain riehua ja tapella keskenään, enkä sanoisi väliin mitään. Olettaen että kykenisin pysymään hiljaa (hah! :-).

Alceste

Totta, ja sitä voisi kutsua "verkkoesseekokoelmaksi" tms. pikemmin kuin blogiksi muutenkin, mutta väliäkö näistä.

Ja pitäisihän sitä jossakin vaiheessa kaataa vähän öljyä liekkeihin? Kek.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing