« Humpuukia | Pääsivu | Ota jononumero »

maanantai, 18 joulukuu 2006

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

J

Ensimmäinen kerta, kun kuulen samasta kirotun liittymän ongelmasta jollain muullakin! Kuukausien ajan puheluihini tuli n. 10-15 sekunnin mykkä pätkä jopa pari kertaa minuutissa. Puhelu ei katkennut vaan mykistyi. Kun aikansa jaksoi odottaa, linja palautui normaaliksi.

Mykistyminen ei liittynyt mihinkään tiettyyn kohtaan. Pätkimisalue oli noin kilometrin mihin tahansa suuntaan (kokeilin myös kävellä umpikorpeen, jos siellä kuuluisi paremmin - ei auttanut, joten ehkä räyhähenki kulki sitten perässä). Muualla liittymä ei pätkinyt. Ei edes Lahdessa tai Forssassa, vaikka kumpikin on läpeensä kirotun oloinen paikka...

Puhelut oli pakko aloittaa latelemalla tosi nopeasti: "tämä puhelu sitten mykistyy parikin kertaa minuutissa, mutta koita malttaa odottaa äläkä vain katkaise puhelua".

Lähimmästä tukiasemasta löytyi lopulta kaksikin vikaa, jotka korjattiin, eikä sen jälkeen ole katkonut. Mysteeriksi jäi, miksi oma liittymäni oli kirotuin - eri puhelinlaitteissakin - ja miksi muilla saman operaattorin käyttäjillä oli toisilla paljon, toisilla vain vähän kirotut liittymät.

Demonia emme koskaan löytäneet. Emme tosin turvautuneet paavin tai kenenkään muunkaan manaajiin.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing