« Prosentteja | Pääsivu | Grargh »

tiistai, 05 joulukuu 2006

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Miina

Me kyllä nyt tässä pienellä porukalla ihmetellään kommenttiasi, sillä meistä tuo spraykortsu olisi aivan loistokeksintö!

Kondomithan ovat nykyisellään tosi keljuja mm., koska lipsuvat niin helposti pois eivätkä oikein sovi kaikille. Ja muitakin epäkohtia olisi helppo listata...

A.G.

Keksintönä tuossa tuskin olisi mitään vikaa. Tuo ajatua "sumutintölkistä" on vain niin... huvittava. Meikäläisen huumorintaju tarvinnee päivityksen. Köh.

Miina

Äsh! Ei sun huumorintajussa mitään vikaa ole; mehän tässä ollaan huumorintajuttomia niuhoja. Ja pakkohan se on myöntää, että tuo ajatus on huvittava.

Keksintö vain kuullostaa ihan omakohtaisestikin houkuttelevalta. Olenhan aika vastikään viimein älynnyt jättää hormonaalisen ehkäisyn pois. Sitä olisi pitänyt älytä kokeilla jo heti silloin alkuunsa yli 13 vuotta sitten. Olisin nimittäin ehkä säästynyt erinäisiltä mielialaongelmilta. Tai ainakin nyt ilman hormoneja mieliala on selvästi parantunut aiemmasta. Tai sitten vain kuvittelen niin.

A.G.

Niille, jotka seuraavat kommentteja, eikä ole vieläkään auennut mitä minä pidän asiassa huvittavana, tarjotaan nyt harvinainen siivu huumorintajustani:

Kuvitelkaa tilanne, jossa ym. keksintö tulee tarpeeseen. Itseasiassa, kuvitelkaa kaksi. Ensimmäisessä mies ei ole kuullut keksinnöstä, mutta naisella on sellainen mukana ja toisessa nainen ei ole kuullut, mutta miehellä on sumutintölkki.

1. "Työnnä se tähän tölkkiin."
2. "Venaa hetki, mä työnnän sen ensin tähän tölkkiin."

*drumroll*

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing