« Nahkaruoskat soi | Pääsivu | Uudestaan, uudestaan! »

torstai, 13 huhtikuu 2006

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Minna

Olisi sitten ehkä kuitenkin pitänyt katsoa Lostia aktiivisesti, eikä vain lukea jaksoselostuksia - en tiennytkään, että Mira Furlan on sarjassa. Mitä nyt olen spoilannut itseäni, niin kakkoskauden alusta olen ajatellut alkaa seurata sarjaa kunnolla. Sitten vasta alkaa tapahtua.

Galactica on mainio ja joo, kyllä vähitellen alkaa kyrpiä ne yksinpuhelut. Tämän kahden viikon tauon aikana on pariin kertaan käynyt mielessä, että pitäisi vain käydä se ykköskauden boksi hakemassa, ettei tarvitsisi kiduttaa itseään ja odottaa aina.

A.G.

MF on näkynyt yhdessä jaksossa, joten siltä osin et ole menettänyt paljon.
Ja minusta kokonainen tuotantokausi starttina televisiosarjalle on vähän turhan pitkä ajanjakso. Mutta katseleehan tuota, kun ei se mene minkään kiinnostavamman kanssa päällekkäinkään.

Filmifriikistä saa Galactican ykköskauden ja sen starttaavan minisarjan sopuhinnalla - samalla voi hankkia vaikka Deadwoodia, jonka kakkoskaudesta laitoin varauksen eilen. Nannaa.

Galacticasta tulee telkkarista tänä perjantaina "Jälleennäkeminen" (alkuperäinen nimi muuten "Tigh Me Up, Tigh Me Down", uskokaa tai älkää). Eli vain viikko tuosta ja Nelonen tulee siihen jaksoon, joka oli minulla käännekohta tri Baltarin ärsyttävyydessä - ja sitten onkin enää kolme jaksoa tuotantokauden loppuun. Äh.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing