« Pläh | Pääsivu | Sick people »

tiistai, 28 helmikuu 2006

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

cele

Lukaisinpas tuon kalakirjoituksen. Piti provosoituneena ottaa selvää tekstin kommentoinnissa mainitusta väitteestä, että kalan kalsiumpitoisuus on samaa luokkaa kuin perunalla. Mitenkään ottamatta kantaa muun tekstin oikeellisuuteen, syntyy koko tekstistä vähän heppoinen kuva kun tulokset olivat tällaiset:

1. Tekstissä mainitussa seitissä on 70% enemmän kalsiumia kuin keitetyssä perunassa (no joskin, ehkä ne on samaa luokkaa, pieniä molemmissa)

2. Seiti ei todellakaan ole edustava otos keskimääräisestä kalasta. Sen kalsiummäärä on huomattavasti pienempi kuin yhdenkään toisen finelin sivulla mainitun kalan. Kohdan "kala, keskiarvo" kalsiumpitoisuus on 12 kertaa suurempi kuin seitin ja esimerkiksi parjatun kirjolohifileen 16x suurempi.

Nomuttajoo, ehkä sitä dl-testiä ei kannata ottaa kovin tosissaan, on kalan syönti sitten terveellistä tai ei.

Snake

Jippii! Elän 69 prosentin varmuudella yli 75-vuotiaaksi. Juuri saamieni tietojen mukaan kuolen perjantaina 25. elokuuta vuonna 2051. Tämähän siis tarkoittaa sitä, että se olen todennäköisesti minä, joka suodattelen sitä isoa Finlandia vodka pulloa sinne haudalle :) Ja vieläpä lähes 16-vuotta.

A.G.

Kärmes, kysessä on kuitenkin muistaakseni pullollinen single malt viskiä. Pihi käppänä.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing