« Tulisko? | Pääsivu | Minne toimitat haasteen? »

torstai, 13 lokakuu 2005

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Timo

Suitsutanpa paria omalla kiinnostuslistallani olevaa, joita en ole itse edes nähnyt, mutta serkku kehui ja muuallakin on hyväksi mainittu.

Lost ja The 4400

Farscapea on itselläni ykköskausi + kakkosta eka niinä kalliina engl.boxeina (tuosta 2.1:stä yritin päästä eroon mutta ei taida kukaan suostua ottamaan :-/ )

Gothic oli tosiaan aika vangitseva silloin kun sen katsoi telkkarista. Twin peaks on ainakin tulossa R2:sena, koska eka kausi on vertailtu näin.

A.G.

Lost on käsittääkseni tulossa jollekin kotimaiselle kanavalle ensi vuonna, which is nice, koska siitä olen kuullut paljon hyvää.

Lisäksi Nelosella alkaaa 25.10. Carnivàle, josta olen myöskin kuullut pelkkää hyvää.

Olisihan näitä. Jeremiah olisi myöskin kiva nähdä.

Pahus kun pitää asua täällä maailmankylän slummialueella. "Ei kun uusitaan Kummeleita. Ja lätkää tulee!" Perkele.

Atso

Uusi erinomainen Battlestar Galactica (jota saa halvalla Playsta) täytti minulle Babylon 5:n loppumisen aikoinaan tuottaman tyhjiön.

Loistavaa Lostia suosittelen minäkin, viime vuoden paras uusi sarja. The 4400:ää pidin kuitenkin aika keskinkertaisena. Red Dwarf oli pienoinen pettymys, ei paljoa naurattanut sarjaa aiemmin näkemätöntä. Straczynskin Jeremiah oli ihan OK, mutta kuitenkin tasoltaan eri universumissa kuin B5, enkä ihan lähivuosina ole DVD:nä hankkimassa.

En tiedä katsoitko Angelin läpi töllöstä, mutta pirun hyvähän se, hartaana Buffy-fanina päädyin lopulta diggaamaan A:sta vielä enemmän.

A.G.

Ai niin, uusi Galactica. Huokaus. Niin paljon katsottavaa, niin vähän rahaa.

Angelin katselin tietysti uskollisesti läpi, huolimatta ensimmäisen kauden kieli-poskessa -meiningistä. Kannatti.

Timon vinkkaama Twin Peaks täytynee hankkia, toivottavasti julkaisevat toisenkin kauden.

Ja Amazon myy Xenasta Complete TV Seriesiä, koko kuutta kautta boksissa. Eikä maksakaan kuin 160 puntaa.
Minähän tarvitsen lottovoiton.

Atso

Juu, Twin Peaks on tietty parhaita sarjoja koskaan ja kakkoskauden julkaisua on tosiaan odoteltu pitkä tovi. Se lässähtää kyllä harmillisesti pahasti tietyssä vaiheessa, mutta Lynchin kirjoittama & ohjaama finaali on onneksi loistava.

Stello

Me ehdittiin seurata 4400-sarjaa muutamia jaksoja, ja se vaikutti ihan kiinnostavalta, mutta sitten piti matkustaa jouluksi Suomeen ja sarjan seuraaminen valitettavasti jäi.. Lost on samalla kiinnostava ja raivostuttava, koska jokainen jakso tavallaan lupaa enemmän kuin sarja koskaan antaa, mutta ehkä just siinä on osa sen nerokkuutta. Ihan pakko katsoa aina lisää.. Itse voisin kuvitella katsovani mieluusti sarjaa uusiksi (meillä loppui vastikään eka kausi), koska siinä on paljon yksityiskohtia, joita ei aina ekalla kerralla edes huomaa..

Mulle oli ihan uutta, että Red Dwarf'ista on joku uudempikin versio (tai useampia?). Olen satunnaisesti katsonut alkuperäisestä sarjasta sekalaisia jaksoja, ja ne ovat kyllä hauskoja.. =D

Atso

Ei Red Dwarfista ole muita versioita originaalin lisäksi kuin epäonnistunut jenkkipilotti vuodelta 1992.

The 4400:stä vielä, että kyllähän sen ykköskauden katsoi läpi ilman itkuun purskahtamista, uudestaan en kuitenkaan jaksaisi töllätä. Sellaista harmitonta kevyttä scifiä, jonka aluksi mielenkiintoiselta kuulostava juoni osoittautuu tekosyyksi "viikon weirdo"-formaattiin. Mikäpä siinä.

Sanoisin kuitenkin, että Lostin muutaman sekunnin tunnarissakin on enemmän luovuutta ja kehtaisinko sanoa cooliutta kuin The 4400:n ykköskaudessa yhteensä. Ja kyllä niitä vastauksia tulee.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing