« Boretuksen boretus | Pääsivu | Pöh »

perjantai, 08 huhtikuu 2005

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

J

Pitkään jotain oikeasti toimivaa viritystä kytänneenä suosittelu oli viimeinen naula arkkuun... eikun... no tätä se sitten on, kun on se morbidi huumorintaju.

Moira

Taitaa olla naapurustossa ihan muuta vialla kuin linkouksen ajankohdat. Pahaa verta ja tulehdusta, sano.

Alceste Gray

J: Tervetuloa joukkoon.

Moira: Sanoisin että niinpä, mutta kun ihmiset muuttivat tänne vasta viime vuoden kesäkuussa. Olen ns. äimänä. Veikkaan että the linkoaja on kuulisti EVVK ja valittaja jotenkin yliherkkä. Tai jotain. Odotan reippaita nyrkkitappeluita pihalla.

Moira

No, puolisoni vetää aina hernettä nenään kun naapurissa porataan seinään. Se sanottakoon, että porasivat yhdessä vaiheessa joka päivä useampaan otteeseen. Jotkut äänet tietty häiritsevät joitakin pahasti, mutta minäkään en äitynyt valittamaan kun makkarin seinän takaa säännöllisesti la-aamuna kahdeksan kieppeillä soi isolla "ei muumitaloa lukita yöksi". Onneksi ne muutti pois.

Hei, ehkä niillä naapureilla ei ole Elämää? Ja miten hyvä, että heidän elämättömyytensä viihdyttää meidän elämättömyyttämme ;)

Alceste Gray

Jep, tässä vaiheessa alkaa vaikuttaa siltä että jollakulla on tekemisen puutetta ja valitetaan valittamisen takia.
Onneksi itse en ole joutunut muumeja kuuntelemaan ja poraaminenkin loppui pari kuukautta muuttopäivän jälkeen. Vielä kun käyn repimässä irti viereisen juna-aseman kajarit (http://croatoan.typepad.com/blog/2004/11/maanantai_figur.html) niin homma on hanskassa.
Ja mikäs tässä vierestä on seuratessa kuinka ihmiset sekoilevat. Kunhan eivät tule oven taa kerjäämään nimeä linkoiluadressiin.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing