« Kuka pelkää huoltomiestä? | Pääsivu | Ei näin, ei enää koskaan »

maanantai, 18 huhtikuu 2005

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Moira

Luinhan minä tämän jo aikaisemminkin, mutta vasta tänään tajusin miten halpa se oikesti on. Tilaus lähti just. Mutta miten sinä vain yhden löysit, Monty Pythonin Holy Grail olisi kans ihan pakko saada. Ja pervo kun olen, myös Twin Peaks (surkeasti vain 7 jaksoa) houkuttaa.

Alceste Gray

Helposti. Selasin laput silmillä, eli keskityin vain niihin "pakko saada" -tuotteisiin, koska muuten olisi tullut tuimasti hallaa likviditeetille. Monty Pythonin koko tuotanto on yhtä astetta alempana.
Twin Peaks on "pakko saada" kärkeä, mutta pilotti ja 7(!) episodia? Siis ei käy. Elän toivossa että joku jossakin joskus julkaisee boxin, josta löytyy koko sarja sekä Fire Walk With Me.

Moira

Juu, oli aika järkyttävää havaita, että ilmeisesti Jenkkilässäkään ei ole toistaiseksi julkaistu enempää Twin Peaksia DVD:llä. Paitsi Fire Walk with Me. Onko se muuten hyvä?

Mitä Monty Pythoniin tulee, onhan Holy Grail nyt sentään astetta ylempänä koko muuta tuotantoa ;) Mutta mä olenkin tällainen keskiaika- ja noituus-entusiasti... Ja on se vaan niin ihanan ekstrainen boksi.

Alceste Gray

Olen nähnyt leffan vain yhden kerran, mutta minun muistikuvieni mukaan se kuuluu Twin Peaksin yhteyteen siinä määrin, että sille voi arvosanan hyvä antaa.
Se ettei TP ole ilmestynyt kuin outoina pätkinä DVD:llä on lähes käsittämätön moka. Syytän Vatikaanin salaliittoa, odotan Brownin kirjaa.

Monty Pythoneiden leffoista Holy Grail on tietysti ykkönen. Ottaisin varsin mielelläni herrojen Flying Circus-sarjankin kokoelmiini. Huokaus.

J

Sitten jos vielä saisi sen, mitä on tilannut: mainonnan uhrina tilasin Fireflyn ja pari muuta vastustamatonta. Posti toi tänään kuoren, jossa oli - vitsikästä vai mitä - Dawn of the Dead, tosin tilauskupongissa luki kyllä oikeat tiedot. Sitten vaan testaamaan, miten onnistuu leffan vaihto Play.comissa. Tahtoo Tulikärpäset hetimullekaikkinyt!

Alceste Gray

Heh. Heh heh heh. Oh. *köh*
Saitko alkuperäisen vai sen uuden version?

Ja pentele jos minun tilaukseni menevät ryssimään. Lähettävät tietysti balettia tai tekstittämätöntä venäläistä taide-elokuvaa. (Nämä kaksi ovat sitä lajia jotka saattavat olla hyvinkin laadukkaita mutta menisivät minulta yli ponnarin.)

J

Heh heh tosiaan. Vaan loppu hyvin kaikki hyvin: viime perjantaina soitto Play.comin aspaan, ja tänään torstaina tuli Firefly postissa. Olivat äärettömän ystävällisiä. (Ei hajuakaan DotD-versiosta, koska raivopäissäni paketoin sen saman tien lähtevään postiin...)

Alceste Gray

Loppu hyvin...?
Minä hain omani postista tiistaina. Paketti oli niin kevyt, että aloin ajatella "ei perhana, mitähän täällä oikein on?". Heh.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.

Caveat lector

  • Nih
  • Älä osta rikottuja tuotteita

Viimeksi luettua

LibraryThing